Kopfzeile

close

Kontakt / Service

Öffnungszeiten
 • Montag - Mittwoch
  • 08.00 – 12.30 Uhr
  • 13.30 – 16.30 Uhr
 • Donnerstag
  • 13.30 – 19.00 Uhr
 • Freitag
  07.15 – 13.30 Uhr

Stadt Kloten
Kirchgasse 7
8302 Kloten

Anfahrtsweg/Map

Freizeit + Sport
Schluefweg 10
8302 Kloten

Öffnungszeiten: www.schluefweg.ch
Anfahrtsweg/Map

Schule Kloten

Pflegezentrum im Spitz
Schulstrasse 22

Stadtpolizei
Dorfstrasse 56

Sicherheit
Dorfstrasse 58

Inhalt

Fëmijët dhe të rinjtë

Ku mund t'i gjeni opsionet e kujdesit për fëmijët, ku mund të blini rroba dhe lodra me një çmim të mirë dhe si e bën një fëmijë të mësojë më mirë gjuhën gjermane - këtu do të gjeni përgjigje për këto dhe pyetje të tjera.

Vegjël

Kohën e lirë me fëmijët

FAQs

Frage