Kopfzeile

close

Kontakt / Service

Öffnungszeiten
 • Montag - Mittwoch
  • 08.00 – 12.30 Uhr
  • 13.30 – 16.30 Uhr
 • Donnerstag
  • 13.30 – 19.00 Uhr
 • Freitag
  07.15 – 13.30 Uhr

Stadt Kloten
Kirchgasse 7
8302 Kloten

Anfahrtsweg/Map

Freizeit + Sport
Schluefweg 10
8302 Kloten

Öffnungszeiten: www.schluefweg.ch
Anfahrtsweg/Map

Schule Kloten

Pflegezentrum im Spitz
Schulstrasse 22

Stadtpolizei
Lindenstrasse 31

Sicherheit
Dorfstrasse 58

Inhalt

Mirësevini në Kloten!

Si të ndiheni si në shtëpinë tuaj në një qytet të ri?

Në rubrikën "Themen" do të gjeni shumë informacione për strehimin, të moshuarit, integrimin dhe shumë më tepër. Me këtë informacion, ne do të donim t'ju ndihmonim të orientoheni në qytetin e Klotenit.

Integration

Ku mund të mësojnë gjermanisht të rriturit dhe fëmijët? Si mund të gjej kurse të tjera të dobishme integrimi?

Përgjigjet për këto pyetje dhe pyetje të tjera mund të gjenden në seksionin e integrimit.

Ku mund të mësojnë gjermanisht të rriturit dhe fëmijët? Si mund të gjej kurse të tjera të dobishme integrimi?

Përgjigjet për këto pyetje dhe pyetje të tjera mund të gjenden në seksionin e integrimit.

Kids & Youngsters

Ku mund t'i gjeni opsionet e kujdesit për fëmijët, ku mund të blini rroba dhe lodra me një çmim të mirë dhe si e bën një fëmijë të mësojë më mirë gjuhën gjermane - këtu do të gjeni përgjigje për këto dhe pyetje të tjera.

Ku mund t'i gjeni opsionet e kujdesit për fëmijët, ku mund të blini rroba dhe lodra me një çmim të mirë dhe si e bën një fëmijë të mësojë më mirë gjuhën gjermane - këtu do të gjeni përgjigje për këto dhe pyetje të tjera.

Register

Keni vendosur të jetoni në qytetin Kloten? Jeni duke u transferuar në shtëpi brenda qytetit ose keni ndërmend të largoheni?

Keni vendosur të jetoni në qytetin Kloten? Jeni duke u transferuar në shtëpi brenda qytetit ose keni ndërmend të largoheni?

Waste disposal

Këtu do të gjeni përgjigjet e duhura për të gjitha pyetjet tuaja në lidhje me "asgjësimin e mbetjeve" në Kloten.

Këtu do të gjeni përgjigjet e duhura për të gjitha pyetjet tuaja në lidhje me "asgjësimin e mbetjeve" në Kloten.