Kopfzeile

close

Kontakt / Service

Öffnungszeiten
 • Montag - Mittwoch
  • 08.00 – 12.30 Uhr
  • 13.30 – 16.30 Uhr
 • Donnerstag
  • 13.30 – 19.00 Uhr
 • Freitag
  07.15 – 13.30 Uhr

Stadt Kloten
Kirchgasse 7
8302 Kloten

Anfahrtsweg/Map

Freizeit + Sport
Schluefweg 10
8302 Kloten

Öffnungszeiten: www.schluefweg.ch
Anfahrtsweg/Map

Schule Kloten

Pflegezentrum im Spitz
Schulstrasse 22

Stadtpolizei
Dorfstrasse 56

Sicherheit
Dorfstrasse 58

Inhalt

Regjistrim

Keni vendosur të jetoni në qytetin Kloten? Jeni duke u transferuar në shtëpi brenda qytetit ose keni ndërmend të largoheni?

Çfarë duhet të keni parasysh nëse transferoheni në Kloten (në Zvicër) dhe ku mund të merrni informacione të mëtejshme mbi lejet e qëndrimit - ky detaj dhe detaje të tjera jepen këtu.

FAQs

Frage